Odměny z refbacku můžete vidět ve svém účtu pod Můj účet -> Můj refback -> Výdělky.
Tam se načítají odměny z refbacku.
Odměny ve sloupci Nevyplaceno:
- 1) jsou pouze orientační - jejich konečná výše se může ještě změnit - např. po přepočítání poplatků
Při požádání o výplatu na klikačce a při přijetí platby na PayPalu se obvykle platí poplatky - tyto poté proporcionálně odečteme z odměn z refbacku. Někdy jsou tyto poplatky už v číslech započítané, jindy ne, a někdy se při další výplatě změní.
- 2) vám ještě nepatří.
Klikačka může scamnout a v tom případě z toho nevyplatíme nic. Nic jsme neobdrželi, nemáme tedy co rozdávat dále.
- 3) vám vyplatíme, až když obdržíme výplatu z klikačky.
Výdělky se pak přesunou do sloupce Nepřevzaté výdělky. Tyto výdělky je potřeba si převzít tlačítkem Převzít, které se tam pak objeví. Kliknutím na toto tlačítko se výdělky přesunou do sloupce Vyděláno (Již na účtu) a na hlavní účet a tyto výdělky jsou již vaše.
Teprve tímto krokem (kliknutím na tlačítko Převzít) se vám tyto výdělky objeví v účtu pod Můj účet -> Statistiky. Tyto výdělky je pak již možné si nechat vyplatit na váš účet na peněžence (po dosažení výplatního minima $1.5).
Můj účet -> Můj refback -> Stav Refbacku
U každé klikačky kategorie Podezřelá, Scam, Uzavřená můžete vidět červený křížek. Tento křížek slouží k tomu, abyste si klikačky mohli ze seznamu natrvalo odebrat (už to nelze vrátit, leda byste mi napsali). Na co tam budete mít scamy, že.
Pozor ale na to, že třeba klikačka ve stavu Podezřelá nás může ještě vyplatit a pak byste si tu výplatu nemohli už převzít. U Podezřelých je to sice nepravděpodobné (to jsou klikačky v předstupni scamu), ale stát se to může. Někdo takové klikačky klikat už nechce a proto ta možnost si odebrat klikačky i z této kategorie.