Author Topic: Paypal - k novým podmínkám výplat  (Read 1996 times)

Offline pjks

• Forum Member
  • Newbie
  • *
    • View Profile
Paypal - k novým podmínkám výplat
« on: January 29, 2016, 12:49:25 PM »
K novým podmínkam výplat - docela by mě zajímalo jak to dělají ostatní klikačky, že není třeba u nich něco zakoupit aby bylo možné vyplácet. Kdyby si některá dovolila tohle dát do svých podmínek okamžitě ji označí za scam - že chce nasbírat investice pak oddalovat výplaty co to jde a nakonec zmizet ....
« Last Edit: January 30, 2016, 08:02:47 AM by Iriss »

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: paypal
« Reply #1 on: January 30, 2016, 07:44:49 AM »
Já Vás opravdu chápu a věřte mi, že ani já z toho nejsem nadšená, přineslo mi to spoustu zbytečné práce navíc a další problémy.

Ostatní klikačky k tomu budou nuceny přejít, pokud nechtějí mít problémy s paypalem. Nejpozději k tomu přejdou, až jim paypal limituje účet za nedodržení podmínek.
Např. GrandClick už také udělali úpravy ohledně paypalu. Další klikačky je budou následovat (alespoň tedy ty, co plánují tady být dlouhodobě).

Máte pravdu, podobné klikačky bychom i my normálně označili za scam, ale tohle je jiná situace. Tady mění podmínky paypal, ne klikačka sama. A pokud chceme nadále používat paypal, tak to zkrátka udělat musíme, tady není jiná možnost, jsou to prostě jejich nové podmínky.
Nebo vlastně tu je jiná možnost - paypal odebrat úplně. Přiznám se, že jsem nad tím přemýšlela, protože problémů s paypalem bylo už víc než dost, ale tím bych vzala možnost vybírat na paypal úplně, což by někteří naši členové velmi těžce nesli a vůbec bych se jim nedivila. Takže dokud bude možno paypal na stránce udržet za nějakých ještě přijatelných podmínek, tak tu bude.
Myslím si, že naše současná varianta je nejlepší - paypal ponechat, ale upravit tak, abychom dodržovali jejich podmínky.

Jinak na ostatní peněženky můžete vybírat bez omezení, takže není důvod nás či klikačky, které upraví takto svoje podmínky, nazývat scamem. My platíme a dál platit budeme. Náš model je už z podstaty věci stabilní, není možné se dostat do finančních problémů a z tohoto důvodu scamnout.
Já cítím velikou zodpovědnost vůči našim členům a rozhodně stránku nehodlám zavírat, udělám vše pro to, abychom fungovali pořád. Naši členové, co mě znají trošku víc, tohle dobře vědí.

A pokud by byl zájem např. o nějaký druh či balíček kreditů tak, aby cena rozumně vyšla na minimálně $5 (což je minimální transakce přes paypal), jsem ochotná takový balíček udělat. Mohu k tomu po dohodě klidně i přidat kredity na moji klikačku BestAurora4U. Stačí mi napsat a prozradit mi Vaše přání. Já Vám opravdu chci v této situaci pomoci, protože chápu, že to není zrovna příjemná změna.

Případně by se dalo hovořit i o přidání kreditů na klikačku ClickyClix, výměnu kliků ClickyHits nebo PTP stránku MySiteRotator. Tyto stránky vlastní náš nový admin Antizom, takže záruky tu jsou. Určitě by se dala nějaká taková dohoda provést.
V případě zájmu mi napište soukromou zprávu nebo e-mail (přes podporu).
Spokojenost našich členů je pro mě nejdůležitější.

« Last Edit: January 30, 2016, 08:38:26 AM by Iriss »

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Paypal - k novým podmínkám výplat
« Reply #2 on: January 30, 2016, 08:26:08 AM »
Příklady balíčků, které můžeme udělat (kvůli ověření PayPal účtu)

Podmínky:
- vždy musí být součástí nějaké kredity na BestRefback4U
- balíček, který vytvořím na žádost v Obchodu, se bude jmenovat:
-> Mix 1, bude mít cenu $5 a součástí bude 100 000 Bannerových kreditů na BestRefback4U (v ceně $1.22)
-> Mix 2, bude mít cenu $5 a součástí bude 100 000 Textových kreditů na BestRefback4U (v ceně $1.14)
-> Mix 3, bude mít cenu $10 a součástí bude 100 000 Bannerových kreditů na BestRefback4U (v ceně $1.22)
-> a tak dále
- uzavřeme dohodu o zbylém obsahu balíčku (z jiných stránek)
- jeden z těchto balíčků si koupíte přes Obchod přes PayPal
- následně Vám budou přidány ostatní kredity manuálně podle dohody
- abyste mohli obdržet kredity na stránkách, musíte si tam nejdříve vytvořit účet, napsat mi vaše username na té dotyčné stránce, kam ty kredity chcete, jinak není možné kredity přidat

Příklady balíčků:
- obsah balíčků si můžete libovolně změnit tak, aby to dávalo celkem alespoň $5 (nutné zachovat první položku z BestRefback4U), lze udělat i balíček za $10 apod.

Balíček 1 ($5) - v ceně je:
$1.22 - 100 000 Bannerových kreditů na BestRefback4U
$1.93 - 5000 PTC kreditů na BestAurora4U (klikačka)
$2.5 - 1000 PTC kreditů na ClickyClix (klikačka)
Celkem kredity v hodnotě: $5.65, zaplatíte pouze $5.

Balíček 2 ($5) - v ceně je:
$1.14 - 100 000 Textových kreditů na BestRefback4U
$1.93 - 5000 PTC kreditů na BestAurora4U (klikačka)
$2.5 - 1000 PTC kreditů na ClickyClix (klikačka)
Celkem kredity v hodnotě: $5.57, zaplatíte pouze $5.

Balíček 3 ($10) - v ceně je:
$10 - 5000 PTC kreditů na ClickyClix (klikačka)
Celkem kredity v hodnotě: $11.22, zaplatíte pouze $10.

Balíček 4 ($5) - v ceně je:
$5.08 - 15000 PTC kreditů na BestAurora4U (klikačka)
Celkem kredity v hodnotě: $6.22, zaplatíte pouze $5.

Balíček 5 ($5) - v ceně je:
$2.40 - 1000 PTC kreditů do výměny kliků ClickyHits
$2 - 1000 výměnných kreditů do výměny kliků ClickyHits
Celkem kredity v hodnotě: $5.62, zaplatíte pouze $5.

Balíček 6 ($5) - v ceně je:
$5 - 5000 Visits (návštěv) na PTP stránce MySiteRotator
Celkem kredity v hodnotě: $6.14, zaplatíte pouze $5.

Pro další varianty se podívejte do obchodů příslušných stránek a namixujte si kredity libovolně podle vašeho zájmu. Celková cena v případě balíčku za $5 nesmí překročit $6 (kromě variant 4 a 6).
V případě balíčku za $10 celková cena nesmí překročit $12.

Jak zakoupit balíček
Napište mi přes podporu (soukromá zpráva, e-mail), jaký chcete balíček, jaký má mít přesně obsah. (Zaregistrujte se na dotyčné stránky, pokud ještě nejste), připojte do e-mailu vaše username na dotyčných stránkách.

Po potvrzení vašeho obsahu balíčku mnou (v odpovědi) bude vytvořen v našem obchodu balíček s názvem Mix 1/2/3. Kupte tento balíček.
(V tom balíčku logicky budou vidět jen ty kredity z BestRefback4U, ty z ostatních stránek nebudou v obsahu vidět, protože to tam nejde zadat. Budou přidány podle dohody manuálně přímo na váš účet na dotyčných stránkách.)

Co nejdříve (budeme se snažit do 24h od koupě) vám budou přidány kredity na váš účet na dotyčných stránkách. Na vás pak bude nastavit si reklamu a kredity k reklamě přidat.

« Last Edit: January 30, 2016, 09:14:38 AM by Iriss »