Já si ani nemyslím, že zrovna "ošéfované", někdy zkrátka inzerentů je více, jindy méně. Klikačka si do jisté míry tímto i koriguje cashflow, což je pro její stabilitu jedině dobře.
Na klikačkách se v naprosté většině nevyplatí kupovat členství bez referralů, CashNHits nevyjímaje. Tam se to vyplatí, jak jste již zjistil, pouze v těch dobách, kdy je hodně inzerentů (reklam, videí, ...) a to není nic jistého.
Rádio je stěna nabídek třetí strany, najdete to na vícero klikačkách a bude Vám to blbnout stejně. Nic, co by mohli CashNHits ovlivnit.
Členství na CashNHits (i jinde) doporučuji koupit nejdříve tehdy, kdy budete mít tak 10-20 referralů, abyste si zajistil, že i v dobách, kdy bude inzerentů méně, budete pořád v zisku.
Teď k těm tipům na nové klikačky. Dostala jsem návrh
AdMaximo - můj reflink je:
https://www.admaximo.net/?ref=IrisssTen reflink klidně můžete použít pro registraci, kdo chce vyzkoušet - pokud bych klikačku přidala do refbacku, bude se reflink shodovat a dostanete refback.
Zatím ale nepřidávám, protože ač navrhující tvrdí, že je podobná TM (a do jisté míry opravdu je, musíte odklikat 10 reklam jako na TM, abyste získali výdělky), tak tam nevidím žádné reklamy za peníze jako na TM. Přijde mi, že tam zkrátka žádné nejsou a není tak jak jinak vydělávat než nákupem shares (podobně jako na TM koupíte za $40 a vyděláte $46), což většina z nás asi dělat nebude.
Pokud někdo najde, jak tam vydělávat i bez investice, dejte mi vědět, pak bych klikačku přidala. Takhle to myslím nemá smysl.
Ohledně výdělků z referralů uvádí pouze těch 10% z nákupů, už ale neuvádějí, kolik je z kliků na reklamy, asi tedy nic. Klikačku tedy zřejmě zamítnu, jedině že by se našlo několik lidí, kdo by tam chtěli investovat a měli zájem o refback formou 10% bonusu.
Klikačka nemá PayPal, má PZ, PM a STP. Kvůli chybějícímu PayPalu to asi pro většinu z vás stejně padá.