Author Topic: Hledám klikačku jako TrafficMonsoon  (Read 5856 times)

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
Hledám klikačku jako TrafficMonsoon
« on: May 26, 2015, 04:15:44 PM »
Zdravím všechny klikaře ;D
Klikám na Trafficmonsoonu,War of clicks a Cashnhits.Chci se nechat na Cashnhits vyplatit a zkončit s ní a hledám za ní náhradu.Klikáte všude možně a máte určitě oblíbený klikačky a s nimi i zkušenosti.Chtěl bych aby nemusela být reklama navrch a samozřejmě co nej výdělek i se základním členstvím a bez reffů a výplata na paypal.(ne neobux a paidverts).
Za vaše příspěvky děkuji Marty
« Last Edit: August 10, 2015, 04:07:58 PM by Iriss »

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Hledám klikačku
« Reply #1 on: May 26, 2015, 08:08:06 PM »
Zřejmě hledáte něco jako TrafficMonsoon. Nehledáte tedy klasickou klikačku, spíše share klikačku. Ale přesto nestojíte o klikačky typu Paidverts, které mají k TrafficMonsoon asi nejblíže.

Kdybych věděla o nějaké, jako je TM, už bych ji dávno měla na refbacku, to mi věřte :) Teď jsem dostala několik návrhů na klikačky, v současné době je zkouším, jestli mají vůbec smysl. Pokud objevím nějakou, jako je TM, přidám ji, a dozvíte se to z novinek.

Jako Paidverts nyní udává směr budoucích klikaček, tak možná brzy bude udávat i TM (i ona byla v tomto typu první). Pokud je něco hodně oblíbené, většinou pak vzniknou další takové klikačky. Počkáme a uvidíme, třeba se něco kvalitního objeví.
I já budu za případné tipy velice ráda - rovnou takové klikačky navrhněte přes Můj účet -> Navrhnout klikačku, a pokud bude klikačka schválena, dostanete malou odměnu. Děkuji.

K té výplatě na PayPal: share klikačky jsou na samé hranici pravidel PayPalu (spíše za hranicí). Málokterá share klikačka to má podle těchto pravidel, a proto nemá PayPal. PayPal obecně share klikačky zakazuje, proto se divím, že na TM zatím pořád PayPal je. Může se stát, že ho také budou nuceni odebrat.

Myslím, že hledáme jehlu v kupce sena :)
« Last Edit: May 26, 2015, 08:14:57 PM by Iriss »

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #2 on: May 26, 2015, 08:32:47 PM »
Uvažuji taky nad tím , že bych si přibral jednu další .
Prošel sem seznam .
Možná - FEClix den - 0,35 nebo UniClix den 0,04  . Ale u nich nejsem zaregistrovaný , tak nevím jak je to v reálu .

Před nějakou dobou se tu psalo o nějaké speciální skupině .
Ale dlouho už se k tomu nikdo nový nevyjádřil  .
Takže zatím čekám jak to dopadne .

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
« Reply #3 on: May 27, 2015, 02:42:44 PM »
Zrovna mě Paidverts nezaujal,čas nad ním strávený byl dlouhý a nějak se mi balance nenavyšoval.TM je někde jinde a čas tam strávený je ku výdělku fantastický.Ve war of clicks jsem měsíc a mám o půl dolaru míň než na Cashnhits za 3 měsíce (pravda bez autosurfu a kola štěstí),mně jde hlavně o čas,který tam musím být.Přijít,naklikat a pak se tam třeba jednou vrátit a znovu.A nebo jako na neobuxu mini jobs:

Za ten čas je to mega výdělek :D :D

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #4 on: May 27, 2015, 08:58:35 PM »
Ano, ty klikačky typu Paidverts chtějí čas, aby se to rozjelo, ovšem pak to stojí za to. Taky mě to na začátku vrcholně otravovalo hlavně časovou náročností, ale potom jsem byla moc spokojená.

CashNHits je právě hlavně o tom autosurfu. A časově je to super, protože se tomu nemusíte věnovat. Pustíte autosurf a tím Vaše veškerá činnost tam může skončit a vyděláte si tím víc, než klikáním na reklamy. Pro rychlejší výdělek odklikáte i reklamy či zkuste FB Likes, za to je také více než za reklamy <3
Autosurf máte puštený, zatímco se věnujete něčemu jinému. Já osobně si ten autosurf nemůžu vynachválit, hlavně v těch obdobích, kdy tam je spousta videí a vysoké výdělky za jednotlivá videa. Kéž by takových klikaček bylo více.

Jj, minijobs jsou taky super :) Problém je, že jsou jen jedny (stěna úkolů Crowdflower) a jsou vloženy na vícero klikaček. Na Neobux jsou z nich výdělky největší.

Mně je to jasné, však to samé by chtěl asi každý - co nejvyšší výdělky za co nejkratší čas. Tak hledejme.

Offline stenley122

• Forum Member
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: May 27, 2015, 11:49:11 PM »
Tak s CashNHits jsem trochu rozčarovaný! Když jsem začínal, koupil jsem si lepší účet na tři měsíce a pěkně to jelo. Na autosurfu 920 odkazů, 30-35 pevných reklam, radio aj. denní výdělek 0,2-0,25 USD! Po měsíci to spadlo níž a nyní už cca. měsíc mám na autosurfu 460 odkazů, pevných reklam okolo 20 a rádio je kapitola sama pro sebe. Dělá si co chce, nevydělává už ani cent a ještě mě rozhodí, popř. zablokuje celý účet! Denní výdělky momentálně jsou kolem 0,10 USD! Mají to pěkně ošéfované! Za dva týdny mě skončí prem. účet a i když jsem původně chtěl zkusit koupit ještě lepší premko, tak po tomto ani náhodou!!!  :D

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #6 on: May 28, 2015, 06:50:30 AM »
Já si ani nemyslím, že zrovna "ošéfované", někdy zkrátka inzerentů je více, jindy méně. Klikačka si do jisté míry tímto i koriguje cashflow, což je pro její stabilitu jedině dobře.
Na klikačkách se v naprosté většině nevyplatí kupovat členství bez referralů, CashNHits nevyjímaje. Tam se to vyplatí, jak jste již zjistil, pouze v těch dobách, kdy je hodně inzerentů (reklam, videí, ...) a to není nic jistého.
Rádio je stěna nabídek třetí strany, najdete to na vícero klikačkách a bude Vám to blbnout stejně. Nic, co by mohli CashNHits ovlivnit.
Členství na CashNHits (i jinde) doporučuji koupit nejdříve tehdy, kdy budete mít tak 10-20 referralů, abyste si zajistil, že i v dobách, kdy bude inzerentů méně, budete pořád v zisku.

Teď k těm tipům na nové klikačky. Dostala jsem návrh AdMaximo - můj reflink je: https://www.admaximo.net/?ref=Irisss
Ten reflink klidně můžete použít pro registraci, kdo chce vyzkoušet - pokud bych klikačku přidala do refbacku, bude se reflink shodovat a dostanete refback.
Zatím ale nepřidávám, protože ač navrhující tvrdí, že je podobná TM (a do jisté míry opravdu je, musíte odklikat 10 reklam jako na TM, abyste získali výdělky), tak tam nevidím žádné reklamy za peníze jako na TM. Přijde mi, že tam zkrátka žádné nejsou a není tak jak jinak vydělávat než nákupem shares (podobně jako na TM koupíte za $40 a vyděláte $46), což většina z nás asi dělat nebude.
Pokud někdo najde, jak tam vydělávat i bez investice, dejte mi vědět, pak bych klikačku přidala. Takhle to myslím nemá smysl.
Ohledně výdělků z referralů uvádí pouze těch 10% z nákupů, už ale neuvádějí, kolik je z kliků na reklamy, asi tedy nic. Klikačku tedy zřejmě zamítnu, jedině že by se našlo několik lidí, kdo by tam chtěli investovat a měli zájem o refback formou 10% bonusu.
Klikačka nemá PayPal, má PZ, PM a STP. Kvůli chybějícímu PayPalu to asi pro většinu z vás stejně padá.
« Last Edit: May 28, 2015, 06:55:30 AM by Iriss »

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #7 on: May 30, 2015, 09:22:22 PM »
Podle hodnocení WOT je web http://www.superpay.me/ scam .

Na jiném foru se psalo o klikačce my6clix.com

popis - Za klik $0.005
Za ref klik 100%
Minimum $2 pro Ultimate, $4 pro Standard
Vyplácí na PayPal, Payza, PM

Z komentáře vybráno -
Jsem standard a mám 6,1c denně. doloženo  7 plateb na PP .

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
« Reply #8 on: May 31, 2015, 06:53:20 PM »
Dík Ivo 2 mrknu na ní,
jinak na war of cliks jsem koupil 10 botů,uvidím jestli budou vydělávat ;)

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #9 on: June 01, 2015, 08:24:31 AM »
Pokud je scam Superpay, pak by musela být scam i RewardingWays a OfferNation. Nevěřím tomu. Já mám s RewardingWays jen ty nejlepší zkušenosti.
Maximálně věřím tomu, že měl dotyčný určitý problém s nimi a dostal suspend třeba za používání proxy či multiaccount. Takoví podvodníci pak brečí všude nejvíc.
Příště i s důvodem, proč klikačku hodnotí takto a jak staré to hodnocení je.

My6clix je klikačka od sériového scammera (reklamy bez reflinků, nový PP, nový PM a neverifikovaný k tomu). Dokonce si admin udělal úpravu, abyste nemohli získávat přímé refy. Pokaždé je tam jiný referrer, nikdy ne vy. Určitě nedoporučuji.
Pokud opravdu platí a ten komentář a výplaty nejsou fake, pak dlouho platit nebude. Pro refback naprosto nevhodná kvůli té úpravě s refy.

K AdMaximo se nikdo nevyjádří? Pak tomu rozumím tak, že o ni není zájem a zamítám.

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #10 on: June 04, 2015, 09:23:26 AM »
Prozatím jsem schválila návrh RisingTraffic, je ještě 6 dní do spuštění, pak se uvidí, co je to vlastně zač. Teď je po internetu velmi populární, říká se, že to je další TM, údajně tam mají být také klikací reklamy, ale vypadá to, že se z nich nebudou počítat referrerovi výdělky. Klikačka nemá PayPal. Myslím, že s tím srovnáním s TM to nebude tak horké, ale necháme se překvapit. Pokud z klikání na reklamy referraly opravdu nebudu mít žádné výdělky, klikačku pro refback zavřu, protože pak to nemá smysl, nebyl by totiž ani refback.

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #11 on: June 08, 2015, 08:55:08 AM »
Ohledně my6clix. Otestovali jsme klikačku, jestli stále má tu úpravu s refy, a zjistili jsme, že nyní už to funguje, jak má.
Jelikož tady byl zájem, tak klikačku přidáme. Jen si na ni dejte pozor, buďte velice opatrní s vkládáním peněz, protože admin je s největší pravděpodobností sériový scammer. Zatím údajně platí, tak ji zkusme, ale nečekejte, že vydrží dlouho.

Reflink pro registrace pod nás: http://www.my6clix.com/?ref=lenca86

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #12 on: July 08, 2015, 06:40:46 AM »
Objevila jsem další klikačku, která má být jako TrafficMonsoon -> AdzShareClub a rovnou jsem ji přidala na refback, tak se můžete registrovat.
Můj reflink: http://adzshareclub.com/ref/Iriss
Běží na stejném skriptu jako další podobná klikačka RisingTraffic, tak doufám, že zde se k těm chybám ve skriptu postaví zodpovědněji a opraví je už přes spuštěním, které má být 14.7.2015.

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Hledám klikačku jako TrafficMonsoon
« Reply #13 on: August 10, 2015, 04:10:23 PM »
Další klikačka jako TrafficMonsoon: PVtraffic
Můj reflink: http://www.pvtraffic.com/?r=Iriss
Myslím, že z těch kopií TM je zatím asi nejlepší (jsou tam reklamy a vše funguje, jak má).
Již je přidána na refback.