Na TM byly nějaké hromadné blokace, někdo byl odblokován automaticky, jiní si museli o odblokaci napsat. Většinou ale kdo to řešil, tak vyřešil, možná až na ty skutečné multiúčty. Kromě zablokování skutečných podvodníků zřejmě pokus odradit lidi od výběru, tedy ty, co se jim to nechce řešit.
Osobně si myslím, že mají finanční problémy, protože když jsem žádala, výplaty už nebyly instant (to je velký vykřičník) a admin chce zablokováním reklam podle mě získat čas. Tedy počítá, že přijdou mezitím nějaké peníze, a pak reklamy odblokuje. Ale je to jen můj názor.
A jak bude nebo jestli bude klikačka fungovat dál, to je otázka.
Na PV možnost Payzy pořád mám...
Na Buxvertise mám cca 50 kliků a potřebuji 100, pak bude další ikonka
Kdo můžete, tak mi prosím klikněte
http://www.buxvertise.com/icon.php?i=3302 Děkuji.
U CashNHits se nebojte, to je skutečně spolehlivá klikačka a adminka této klikačky patří k nejlepším adminům vůbec. Občas jim tam kde co blbne, většinou autosurf, ale adminka či druhý admin jsou v kódování samouci jako já (myslím si, že kódování spíše dělá admin Saket), tak to lze pochopit, v nejhorším na to povolají lidi. Většinou vše zase brzy jede.
Dnes se s námi loučil jeden náš člen, že už ho klikání nebaví, a vyzdvihl mezi všemi stránkami klikačku
Clixten a vzkazuje všem našim členům, že jim tuto klikačku doporučuje, prý ho vyplatila už 16x (rentoval tam referraly). Není se co divit, adminka klikačky
Clixten je také jedna z nejlepších.
Pro zájemce registrace do
Clixten kliknutím na banner a na klikačku samozřejmě dáváme refback. Pozor - máme omezená místa a zatím sháníme pouze velmi aktivní klikače, kteří to s klikáním myslí vážně!