Ano, admin TM je sériový scammer, ale to se ví už dávno. Vzhledem k úžasným výdělkům mi to ale bylo jedno. Pro mě je důležité, zda klikačka platí. Také jsem zjistila, že sériový scammer klikaček je něco jiného než sériový scammer share stránek (což je TM). Sériový scammer klikaček = nestihnu výplatu ani já, sériový scammer share stránek = dá se stihnout hodně výplat a výdělky jsou pěkné.
Jinak z TM pořád nic. Počkám ještě tak týden, max 14 dní, a pak jde do scamu.
Kdo by nevěděl, Paidverts také vlastní sériový scammer share stránek, hlavně tedy kdysi scamoval na stránkách věnujících se pokru něco jako share přes poker. Paidverts je share přes klikání, asi zkouší nový koncept, když tamty stránky nevyšly (a že jich bylo asi 10+). Na druhou stranu díky tomu má moře zkušeností a ví už, jak na věc. MTV a PV je zatím jeho nejúspěšnější projekt. Uvidíme, jak dlouho mu to pojede.
Zase proč shazovat stránku jen kvůli vlastníku, pokavaď platí a platí dobře.
Mám dojem, že share stránky vlastní jedině sérioví scammeři

O adminovi DigAdz se to říká také. Asi proto, že share stránky vždy končí scamem dříve nebo později.
A teď se se share stránkami roztrhl pytel a tento nový trend začala Paidverts. Zatím se jí žádná stránka nevyrovnala. Tady jsou vidět ty obrovské zkušenosti admina Paidverts. I když je smutné, že je dosáhl zrovna tak, jak dosáhl, ale chybami se evidentně učí, což je dobře (a což se o sériových scammerech klikaček říci nedá, ti otvírají stránky vyloženě jen za účelem dalšího scamu). Účel Paidverts není scamnout, admin si chce vydělávat a bude se snažit ji proto udržet co nejdéle, ale spíš si myslím, že jednoho dne se ta stránka zkrátka složí a poslední výplatu nedostane nikdo. Jen mě samotnou zajímá, jak dlouho to udrží.
Jedna zajímavost: Víte, že admin Paidverts si jen na provizích z jeho referralů (tedy z těch, kdo se zaregistrovali pod "nikoho"), vydělal skoro již $400 000? To je 10 000 000 Kč! Že nekecám, koukněte na jeho profil
http://www.paidverts.com/profile-2.html a údaj Referral Commissions. Tak se mu tu stránku krutě vyplatí držet. I když teď bez PayPalu už to není to, co bývalo (výdělky jsou tak 10x menší), pořád vydělává víc, než kam sahají naše sny