Author Topic: Trafficmonsoon  (Read 20871 times)

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
Trafficmonsoon
« on: April 05, 2015, 10:45:22 AM »
No nedá mi to abych se nepochlubil dnešním ránem na Trafficmonsoon..... :D

Celkem 18 reklam-to bude refback ;D

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
Re: Trafficmonsoon
« Reply #1 on: April 05, 2015, 11:40:27 AM »
Tak to nás bude víc . :D Já měl to samé.

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
« Reply #2 on: April 05, 2015, 11:56:04 AM »
Co se asi dělo dnes? :)
Aspoň bude dřív refback co Irris? ;) To musel bejt vejvar :P

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #3 on: April 06, 2015, 01:39:03 AM »
Já tam dnes měla to samé, až mi to přišlo podezřelé, ale vůbec mi (odpoledne) nešlo nahrát to surfování. Snažila jsem se asi 2h to nahrát i v jiném prohlížeči, neúspěšně (pak jsem byla mimo domov). Bohužel mi hned na to (asi za další 1h) končila ta doba, kdy se vydělává z referralů (proto jsem se tak snažila). Tak snad to většina stihla odklikat, dokud se to počítalo (okno bylo asi od 18h do 24h). Někdy s tím člověk nic neudělá, i kdyby se přetrhnul :(
A zrovna dneska, to víte, že jsem nadávala... Omlouvám se těm, kteří klikali večer.
Teď už to zase šlape jako hodinky.

Ivo_2 klikal 5.4. někdy ráno podle údajů na klikačce, to je započítáno.
martymcfly taky vidím naposled ráno.

Aktualizace: Těch reklam jsem tam měla za celou noc asi 3x tolik ještě! Až jsem si říkala, že už neplatí nebo co se děje. Pro jistotu jsem hned vybrala a poslali! Refback vyplacen. Průměrně to dělá na refbacku $0.2 - $0.3 za cca týden (kdo kliká pravidelně), což je opravdu výjimečné.
« Last Edit: April 06, 2015, 06:37:57 AM by Iriss »

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
« Reply #4 on: April 06, 2015, 03:36:14 PM »
No hlavně,že poslali peníze......takže super...Díky za Reffback ;)
Necháte se Irris vyplatit zase dřív (pro jistotu) nebo jak se vůbec rozhodujete pro výplatu???

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #5 on: April 07, 2015, 02:48:14 AM »
Většinou se rozhoduji podle času, který na to mám. Plus podle doby od poslední výplaty, podle dosažené částky. Mám se stránkou dost práce (a s blogem a s klikačkou a dalšími), takže čas není vždy, kdy bych chtěla. Také vybírám jinak na spolehlivých klikačkách a na nových. Na spolehlivých to nechávám déle, klidně měsíc dva. Na nových vybírám okamžitě, pokud tam tedy nejsou vysoké výdělky, zase nemám čas vybírat denně.
Většinou vybírám najednou na více klikačkách a to tehdy, kdy mám čas aktualizovat.

Hledám kompromis. Většinou si stanovím plus mínus částku a čas, třeba na TrafficMonsoon přes $20, ono to zabere týden, to je u nové klikačky tak akorát. Ztratit týdenní výdělky není něco, co by nás všechny zruinovalo. Víc by mě štvalo ztratit $5, na které jsem ale klikala denně půl roku a ještě s focusem...
Na Clixsense $50, na Neobux $100.
Na Paidverts jsem kdysi měla $200 :) Teď tak $50. Tam je to vyšší (ač nová klikačka) proto, že mám moře referralů a výdělky se musí počítat (klikání vs. bonus), dělám to cca 4h! 1x za 14dní až měsíc mi takový maraton stačí.
Na CashNHits teď zkouším udělat $100 :) (kvůli pěknému důkazu výplaty na blog). Ale pak plánují každých $50, ať je to rychlejší, to může být tak 1x za měsíc.
Cashons, Magicalclix když se blížím k $10. AngelBux k $1. CashTravel, CashCamel k $0.5.
WarOfClicks pokaždé mé maximum $15 (což je cca 1x za 5 sezón, 15dní).
Tam, kde to trvá dlouho (ač spolehlivá klikačka) hned po dosažení minima = GPTPlanet, Scarlet-clicks, Cashtream, Twickerz, HeedYou, RewardingWays (a všechny GPT stránky).
Na GPTPlanet plánuji zakoupit roční členství (ze svého), a když se vyplatí, mohu zvednout refback, pak to bude i pro vás "klikatelné". Prosím o podporu na této klikačce.

Další třeba podle toho, jestli tam kupuji členství, takže 1.) našetřím na členství, příp. si spočítám výdělky tak, aby mi vyšlo i na příště, a pak teprve vybírám). Proto jsem se např. tak dlouho trápila s BeatDek , tam ten přechod ze Standard na trvalý Premium 25 byl asi na půl roku díky ne příliš aktivním referralům a první členství jsem kupovala ze svého úplně (kvůli zvýšení limitu z 10 na 100). Teď už to ale jde dobře, myslím, že každý měsíc našetřím na členství i vyberu. Jak budou přibývat refové, půjdu na vyšší členství, možná časem bude i vyšší refback, pokud se to členství i tak zaplatí.
Podobně teď bojuji na Clixten, tam jsou ty výdělky se členstvím také lehce nad hranicí, navíc každého neaktivního referrala musím mazat (jsem těsně pod limitem), což mě stojí nemalé peníze a zdržuje to výběr. Na Clixten mi prosím zapáleně klikejte, nebo se z toho nedostanu :)

A nakonec se rozhoduji podle momentální situace na klikačce, ale málokdy to člověk podchytí ještě před scamem. Když se něco zjistí, je většinou pozdě. Se ztrátami počítám, jen se je snažím minimalizovat vzhledem ke svému času.
« Last Edit: April 07, 2015, 03:00:00 AM by Iriss »

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
« Reply #6 on: April 07, 2015, 08:24:57 PM »
No koukám práce až nad hlavu s tím refbackem ;D ....Klikám na CashnHits a čekám na refback Vy zase čekáte na 100doláčů...doufám,že už máte aspoň 90sát :P
Jo a zase dneska na Trafficmonsoonu 20centů-PECKA!! :)
Regněte se kdo můžete!!!!

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #7 on: April 08, 2015, 01:13:21 AM »
To jo :)
Jj, 90 přesně :) Ale ještě z toho budu muset koupit členství na přístí měsíc. Dávám tomu tak 14 dní, než vyberu.

Tak na e-mail mi přišla stížnost, že prý jednomu našemu členovi TrafficMonsoon nevyplatili $2.2, že mu to podmínili vložením $2 a že mají údajně nějaké problémy (nezdá se mi to, ale možné je vše, ještě čekám na zaslání přesného znění oznámení, lidé si to občas špatně přeloží...).
Po tomto oznámení jsem okamžitě vybrala, pro jistotu, a zase poslali. Tak nevím. Možná se dostáváme do fáze selektivních výplat? Druhé admince poslali výplatu také (včera)... Tak raději vyberte, kdo můžete, než bude pozdě. I ten počet reklam je nějaký podezřelý... Uvidíme. Zatím pokračujeme.
« Last Edit: April 08, 2015, 01:16:58 AM by Iriss »

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #8 on: April 08, 2015, 07:33:44 PM »
Tak doufám ,že to vydrží .
Už mě pár webů vypeklo .skončilo dřív než sem měl na výběr.
U clixtenu klikám každý den .
Nevím jestli sem neudělal chybu ."Pronajal"  sem tam pár refů.
Uvidím jestli tu bude fungovat  návod ,který byl původně  pro jiný web.

Web paidverts je v údržbě . Nejde se přihlásit.
« Last Edit: April 08, 2015, 07:59:55 PM by Ivo_2 »

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
« Reply #9 on: April 08, 2015, 08:18:44 PM »
Trafficmonsoon musí vydržet,chybí mi 14 centů do výběru ::)
Ale zase každej druhej den refback to se mi líbí :D ;)
Ivo byl rychlejší s tím paidvertsem.............to nevypadá dobře....uvidíme.

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #10 on: April 09, 2015, 08:41:41 AM »
Podle ohlasů se říká, že na Clixten rentovaní refové klikají dobře. Tak snad je to pravda. Uvidíte a napište, zda se tam RR vyplatí.

Paidverts už jde. Podle mě kodeři dolaďují poslední věci kvůli tomu debt swapu, měl by být každou chvílí. Já bych se tam ještě nějakou dobu nebála. Tam to vypadá, že admin svůj dluh řeší tím debt swapem a dokud bude moci debt swap dělat (očekávám ho cca každé 4 měsíce), bude také vyplácet. Tedy snad, zase nejsem jasnovidec :)
Docela mě zajímá, jak admin zvládá to, že výplaty teď řeší přes jiné peněženky, kde nemá tolik prostředků, a když vlastně všechny výběry, které měly být učiněny přes PP, jsou teď přesměrovány jinam, celkem řekněme těch zabavených $1.2mil, kde admin vezme tolik, aby to dostal na ty jiné peněženky, to musí být docela "sranda" (nebo spíš to není vůbec žádná sranda). Také proto asi ten debt swap, členové rychle nakoupí nové BAP přes ty jiné peněženky, a tak admin bude moct něco vyplatit. Jen jestli nakoupí dost, aby to pokrylo ty ztráty na PP a všechny výplaty. A jestli to vydrží aspoň těch 6 měsíců, než mu PP uvolní peníze... pak už by to mělo být zase dlouho OK. Bude to ještě zajímavé.

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
« Reply #11 on: April 09, 2015, 12:26:52 PM »
Další refback? No jo z Trafficu bude každej den :D
Zítra dosáhnu na výplatu tak jsem zvědav,snad to klapne :P

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #12 on: April 09, 2015, 12:28:15 PM »
Tak další výplata z TrafficMonsoon pro klid všech duší vybrána, byla vyplacena a refback také vyplacen :)

Koukám jste si všimli dřív, než jsem to stačila napsat :D

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #13 on: April 09, 2015, 01:53:15 PM »
Tak sem si všiml ,že trochu odbíhám od tématu . Ale našel sem tu jen možnost změny textu .
« Last Edit: April 09, 2015, 01:58:28 PM by Ivo_2 »

Offline bobalka

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #14 on: April 09, 2015, 07:26:33 PM »
Tak nevím, dělám už asi týden pravidelně 10 centů, víc ani ťuk, asi někde dělám chybu??