Většinou se rozhoduji podle času, který na to mám. Plus podle doby od poslední výplaty, podle dosažené částky. Mám se stránkou dost práce (a s blogem a s klikačkou a dalšími), takže čas není vždy, kdy bych chtěla. Také vybírám jinak na spolehlivých klikačkách a na nových. Na spolehlivých to nechávám déle, klidně měsíc dva. Na nových vybírám okamžitě, pokud tam tedy nejsou vysoké výdělky, zase nemám čas vybírat denně.
Většinou vybírám najednou na více klikačkách a to tehdy, kdy mám čas aktualizovat.
Hledám kompromis. Většinou si stanovím plus mínus částku a čas, třeba na
TrafficMonsoon přes $20, ono to zabere týden, to je u nové klikačky tak akorát. Ztratit týdenní výdělky není něco, co by nás všechny zruinovalo. Víc by mě štvalo ztratit $5, na které jsem ale klikala denně půl roku a ještě s focusem...
Na
Clixsense $50, na
Neobux $100.
Na
Paidverts jsem kdysi měla $200
Teď tak $50. Tam je to vyšší (ač nová klikačka) proto, že mám moře referralů a výdělky se musí počítat (klikání vs. bonus), dělám to cca 4h! 1x za 14dní až měsíc mi takový maraton stačí.
Na
CashNHits teď zkouším udělat $100
(kvůli pěknému důkazu výplaty na blog). Ale pak plánují každých $50, ať je to rychlejší, to může být tak 1x za měsíc.
Cashons,
Magicalclix když se blížím k $10.
AngelBux k $1.
CashTravel,
CashCamel k $0.5.
WarOfClicks pokaždé mé maximum $15 (což je cca 1x za 5 sezón, 15dní).
Tam, kde to trvá dlouho (ač spolehlivá klikačka) hned po dosažení minima =
GPTPlanet,
Scarlet-clicks,
Cashtream,
Twickerz,
HeedYou,
RewardingWays (a všechny GPT stránky).
Na
GPTPlanet plánuji zakoupit roční členství (ze svého), a když se vyplatí, mohu zvednout refback, pak to bude i pro vás "klikatelné". Prosím o podporu na této klikačce.
Další třeba podle toho, jestli tam kupuji členství, takže 1.) našetřím na členství, příp. si spočítám výdělky tak, aby mi vyšlo i na příště, a pak teprve vybírám). Proto jsem se např. tak dlouho trápila s
BeatDek , tam ten přechod ze Standard na trvalý Premium 25 byl asi na půl roku díky ne příliš aktivním referralům a první členství jsem kupovala ze svého úplně (kvůli zvýšení limitu z 10 na 100). Teď už to ale jde dobře, myslím, že každý měsíc našetřím na členství i vyberu. Jak budou přibývat refové, půjdu na vyšší členství, možná časem bude i vyšší refback, pokud se to členství i tak zaplatí.
Podobně teď bojuji na
Clixten, tam jsou ty výdělky se členstvím také lehce nad hranicí, navíc každého neaktivního referrala musím mazat (jsem těsně pod limitem), což mě stojí nemalé peníze a zdržuje to výběr. Na Clixten mi prosím zapáleně klikejte, nebo se z toho nedostanu
A nakonec se rozhoduji podle momentální situace na klikačce, ale málokdy to člověk podchytí ještě před scamem. Když se něco zjistí, je většinou pozdě. Se ztrátami počítám, jen se je snažím minimalizovat vzhledem ke svému času.