Author Topic: PP - Paidverts ,ClikRev  (Read 4932 times)

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
PP - Paidverts ,ClikRev
« on: April 01, 2015, 08:01:39 PM »
Četl sem zprávu ,že ClikRev přestal vyplácet na PP .
V účtu možnost PP nemám jen na Payzu a další.
V seznamu na Bestu je v profilu logo PP .
Mohl bych navrhnout opravu ,když k tomu bude nějaká  možnost ? Vypadá to ,že se tu dějí jiné zajímavější  věci na práci .

Sanbux taky nemá PP .ale Payzu ,Neteller, PM, Ego pay .

Když sem začal ,měl sem dojem ,že si vystačím s účtem  PP .Ale asi si budu muset založit ještě další účet jinde.

Možná to bude záležet jak to dopadne s tím stavem co je u  Paidverts .
Jestli začnou znova vyplácet na PP .

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: PP - Paidverts ,ClikRev
« Reply #1 on: April 01, 2015, 08:37:08 PM »
Děkujeme za nahlášení.

Clickrev - opraveno.

U Sanbux jsme PP neměli.

Ono je nejlepší mít 2 peněženky. Já si na všech klikačkách vystačím s PP, PZ, PM. Pokud klikačka nemá PP, tak má Payza, vždy. Nejlepší proto bude založit si k PP ještě Payzu. Z Payzy se dají peníze za "nevelký" poplatek (80 Kč) poslat na bankovní účet, na PM se to sice přes nějakého exchangera také dá, ale tam to stojí 50-70 dolarů! a vybírat se dá až od $350. To pro většinu z nás nemá smysl. PM mám vlastně jen kvůli výplatám na naší stránce, protože hlavně lidé ze zahraničí někteří nemají možnost ani PP ani PZ.
Payzu si můžete založit zde. = můj reflink - podpořte nás, děkujeme :)

Nepočítejte s tím, že Paidverts znovu přidá PP. Pokud se to povede, bude to chtít veliké změny na klikačce (psala jsem o tom na mém blogu). Sice o PP tam stále bojují, ale (pokud se to povede) hned tak to nebude.
« Last Edit: April 01, 2015, 08:38:55 PM by Iriss »

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #2 on: April 01, 2015, 09:55:47 PM »
Sanbux sem uváděl jako příklad webů kde není PP. Ale jiné možnosti .
Zatím sem takových webů moc nenašel. Ani sem je speciálně nehledal.

Členek sem četl. Ale i tak se snažím být u Paidverts  optimista .
A kdyby to nevyšlo , tak bych založil druhý účet jinde .

Napsal sem to tu jako pokus tu trochu víc oživit .
Aby někdo  napsal jestli PZ nebo něco jiného a proč.

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #3 on: April 02, 2015, 01:12:38 AM »
Jasné, děkujeme za oživení :)

Určitě PZ. Proč: Používá ji každá klikačka, která nemá PP (proto je to nejlepší alternativa k PP), a navíc z ní lze vybrat na účet a je u toho jakž takž snesitelný poplatek (např. oproti PM). Poplatky za přijetí peněz jsou ovšem nejvyšší, nejvíc je to znát u malých částek, z $1 jsou schopni vám vzít 3/4.
PM je super v tom, že poplatky za přijetí peněz tam jsou malé (menší než u PP), ale dostat tamodtud levně peníze na bankovní účet je nemožné. Rozšířenost je dobrá, tak 1/2 klikaček, možná víc.
Hodně je mezi klikači rozšířený i Neteller, ale to zase nepodporuje každá klikačka (ani 1/5).

U mě vítězí ta peněženka, která je nejrozšířenější (PP>PZ>PM>Net) a za 2.) má nejnižší poplatky za poslání na bankovní účet (PP<PZ<PM). Tam jsou totiž rozdíly obrovské.

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #4 on: April 09, 2015, 01:56:09 PM »
Tak sem si všiml ,že rozdíl je v seznamu peněženek .
Zůstaly Perfect Money , Ego PAY , SolidTrust PAY , Nettler . OK PAY ,Bank wire - Poslání  přím na účet.
Nastavení účtů /profily  pro výběry  mě zůstaly PP i PZ.

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #5 on: April 11, 2015, 01:24:42 PM »
Myslíte na Paidverts?

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #6 on: April 13, 2015, 05:23:20 PM »
Jo Paidverts.
Taky změnily způsob ověření při časovém limitu  . Stejný jako při přihlášení na web.

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #7 on: April 15, 2015, 02:50:18 PM »
Podle MTV (protože v PV se to nedozvíme) nelze vybrat na PP, PZ ani Neteller. Se zrušením PZ na PV tedy padá koupě členství na GPTPlanet zatím.
Jelikož vybírat na PM opravdu nechci kvůli nehorázným poplatkům při posílání do banky a minimu $350, budu muset vybrat zřejmě přes jiný procesor. Má někdo zkušenosti se STP - jaké jsou poplatky při výběru do banky a dá se to vůbec (předpokládám přes exchangery jako u PM a stejně nehorázné poplatky)? Nebo Payeer?
Stejně asi počkám na tu možnost vybrat do banky přímo, uvidím, jaké budou poplatky tam. Refback z PV proto bude zřejmě nejdříve tehdy, až přidají Bank Wire. Mezitím zkusím najít nějaké využití peněz z PM tak, abych je nemusela posílat do banky (koupě členství na nějaké klikačce). Pokud najdu něco, co má smysl, vyberu na PM.

Někde jsem zaslechla, že se dá jednoduše vybrat přes Bitcoin a poslat na Payza, co je na tom pravdy a jak to vyjde s poplatky BTC -> PZ?
« Last Edit: April 15, 2015, 03:06:47 PM by Iriss »

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #8 on: April 15, 2015, 09:31:09 PM »
Ten poplatek na PZ taky není malý . U poslání cca 5 d. to chtělo +- 0,8 c.

Payeer začal podporovat BTC i jeho směnu . Bohužel nejde u něj přímo poslat peníze na PP /PZ.

Převod Btc - payza sem našel u burzy https://dagensia.eu/?lang=cs

Ostatní směnárny a burzy používají účty u bank .
Pokud používají PP nebo PZ ,tak sem to  u nich nenašel .

Na směnu BTC se dá použít směnárna simplecoin a burza bitstock .
Podle komentářů na webech byly obchody většinou v pořádku .

Na směnu BTC mezi lidmi - uživateli  se dá použít forum na bitcash nebo forum payout

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #9 on: April 17, 2015, 10:14:54 AM »
Není. Ale lepší nez PM.

Ano, děkuji, přesně něco jako Dagensia hledám. Takže to jde, teď ještě zjistit, jaké jsou po celé té cestě PV->BTC->Dag.->PZ poplatky. Aby mi z toho taky něco zbylo :D

Převod mezi lidmi bych nedělala, tam se to scammery jen hemží a to bych pak nemusela mít vůbec nic. Jedině najít někoho spolehlivého, pokud někoho takového znáte a osobně jste vyzkoušeli, dejte vědět.

Offline Ivo_2

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
« Reply #10 on: April 17, 2015, 03:56:38 PM »
Největší zádrhel vidím u toho poslání peněz na PZ .

Většinou se  posílají  peníze  za nákup nebo prodej   na BU u bank .
Na prodej BTC přes Burzu sem našel "nejvíc spokojených ohlasů"  u bitstock  a  směnárnu simplecoin

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #11 on: May 06, 2015, 07:37:34 PM »
Tak Paidverts stále platí na Payzu, osobně potvrzeno :)

Offline stenley122

• Forum Member
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #12 on: May 06, 2015, 08:47:26 PM »
 Moje reakce bude na Ivo_2, že se dějí jiné zajímavější věci! Dnes jdem zapnul Warofclicks a koukám, nevěřím, ale skoro jeden dolar fuč a zhruba 150 zlatých! Ve finanční historii jsem pouze zjistil, že všechny moje vydělané prostředky do 30.4. jsou pryč! Započtené prosředky jsou zase až od 1.5! Možná to tak má být, zjišťovat to nebudu, stránku pošlu k ledu, jako mnoho dalších  ;)

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
« Reply #13 on: May 07, 2015, 01:43:41 AM »
Naopak, zjišťovat byste to měl, protože vlastně obviňujete klikačku z bezdůvodného odebrání. Stěžovat si umí každý a házet vinu na jiné, ale kolikrát se zjistí, že to je chyba samotného člověka, že klikačce nerozumí, že se překoukl, že si nepřečetl Podmínky, novinky apod.
Ideální postup: Napište na jejich podporu a nascreenujte jejich vyjádření. Nascreenujte Vaši historii. Vše vložte sem. Pak budou jasné důkazy o tom, co se přesně stalo a jak se k tomu klikačka postavila. Jinak je to pohádka typu "jedna baba povídala" a každému to bude fuk. To ostatně může napsat každý bez důkazů. Tím klikačku nebráním, ale takových už bylo, a pak se ukázalo úplně něco jiného.

Na druhou stranu já s nimi řeším chybějící přímé referraly od 19.4. do 28.4. a chybějící výdělky za výhru itemu z WarGridu (ze stejného období), který násobí výdělky z DR.
Chybějící referraly prý nepřipisují, i když jsem jim dala seznam (rozhodnutí respektuji, i když mohli být vstřícnější). Výdělky z itemu se stále řeší (už týden).
Koncem dubna dělali na klikačce docela velké změny a vypadá to, že tam díky tomu mají celkem bordel. Takže to chce hned dotaz na podporu a ať se tím zabývají.
Já osobně jsem ráda, že platí a platí dobře, takže se nestresuji. Zeptám se, nechám si odpovědět, a jakkoli se rozhodnou, respektuji to. Jen ráda vím, proč jsou některé věci tak či onak (když tak být nemají) a zda jdou řešit.

Další možnost, jak se Vám něco mohlo ztratit, je "hacknutí" Vašeho účtu. Pokud máte všude stejná nebo podobná nebo příliš jednoduchá hesla nebo nedbáte na bezpečnost, je to klidně možné.

Pokud nehodláte nikdy nic řešit, pak se na klikačky rovnou vykašlete. Těch problémů ještě bude ... :) Pokud takto s každou skončíte, pak to nemá žádný smysl ani jako zábava. Leda byste se bavil tím, jak klikáte a pak jim při prvním problému vše necháte...  :D

Pokud Vás baví jen to klikání, doporučuji klikat aurory (klikačky běžící na skriptu Aurora), na některých jsou spousty (někdy i stovky) reklam, to budete mít celé dny co dělat a většinou platí - jedna spolehlivá a platící např. CashCamel a má nulové výplatní minimum (doporučuje se vybírat alespoň $0.02 kvůli poplatku $0.01 a vybrat můžete už první den!).

Registrace kliknutím na banner a dáváme na ni refback:

A nebo výměny kliků - tam je spousta soutěží a je to i zábavné, i když za to mnohdy nemáte nic než kredity na reklamu, hezky zpracovaná a zábavná je zejména např. TrafficSwirl. Má spoustu odměn za denní, týdenní, měsíční přihlášení a za surfování, každý den jsou jiné hry/soutěže a snad v pátek jsou všechny hry/soutěže najednou. Dají se tam získávat i peníze, ale bez členství to půjde celkem pomalu. Vlastníkem je spolehlivý admin.

Registrace kliknutím na banner:

Děkuji.
« Last Edit: May 07, 2015, 01:48:27 AM by Iriss »