Děkuji za reakci a zájem.
S těmi návody to moc nevidím, už takhle toho mám moc. Něco píšu na můj
blog o klikačkách, a většinou tam, kde je to složitější, tak o tom píšu v popisu u klikačky - odkaz
Více Informací u klikačky. Ale psát celé návody pro každou klikačku, to by musel asi někdo ze členů, třeba i za malou odměnu (kdo by o to měl zájem, můžeme se domluvit po e-mailu, napište).
S těmi více druhy skupin to je dobrý nápad, ale problém je ten, že by muselo být zaručeno minimálně 20 lidí pro každou klikačku a to teď nevím, jak to v kombinaci s těmi skupinami udělat. Jedině v té hlavní, nejaktivnější, mít 20 členů, a kolik bude v těch ostatních skupinách, je pak docela už jedno.
Budu o tom muset přemýšlet i v kombinaci s tím, co jsem schopna nakódovat, aby to nebylo příliš složité. Tedy systém žádostí o členství, to bude ještě zajímavé

Bych to viděla třeba tak, že si každý volně požádá o členství ve skupině, a až se sejde dohromady ve skupině A 20 lidí, pak se členství aktivuje všem, i těm v nižších skupinách B a C.
Od té doby bude systém sledovat aktivitu třeba v %.
Skupina A musí mít např. nad 95%, skupina B nad 75%, skupina C nad 50% nově přidaných klikaček. Cron (automatická úloha) by hlídal každý den o půlnoci, jestli člověk dodržel % pro ten den, automaticky by nahlásil adminovi členy, kteří budou mít o víc než 10% pod limitem (to kvůli tomu, že se někdy hromadně přidávají nové klikačky a % by logicky hned kleslo, tak tam bude 10% vůle), zapsal by datum. Pokud by se stav člena do týdne nezlepšil nad limit, admin by členství odebral. Tedy byl by týden na registraci do nových klikaček.
Poté, co by se člen doregistroval nad požadované %, mohl by si zase o členství požádat a možná by to šlo udělat i automaticky, něco jako tlačítko Aktivovat členství.
To si myslím, že by se nakódovat dalo, a přijde mi to jako docela reálné řešení.
Ještě mě napadlo, že by se podle % dalo přecházet do jiných skupin.
Tedy člen by si mohl přejít do lepší skupiny třeba tlačítkem Vylepšit členství aktivním pouze tehdy, kdy přesáhne potřebné % pro lepší skupinu.
Odebírání členství by pak fungovalo tak, že by se členovi neodebralo členství, ale spíše by se mu degradovalo na takové členství, na jaké má %, a odebralo by se úplně až v případě, že by měl méně než je to nejnižší i s vůlí, tedy 40%. A zase by se odebíralo až za týden po spadnutí pod určité % podle skupiny.
To by také šlo nakódovat.
Ještě přemýšlím o tom, jaké % refbacku přidat pro každou skupinu. Např.:
A 20%
B 12%
C 7%
Skupina A musí mít o hodně víc, aby byla motivace tam být, protože je nejdůležitější.
Bude to bez těch ročních bonusů, jak jsem psala původně.
Systém by se nemusel nikdy rušit (ani kdyby počet zájemců v první skupině klesl třeba na 10). Beztak by to bylo vůči těm snaživým nefér.
Systém by se spustil např. tehdy, kdy by se sešlo 20 členů ve skupině A a kdy zároveň zařazených klikaček do systému bude 5 a víc (může se tam zařadit třeba 5 posledních přidaných, ať se nemusí čekat na nové).
Klikačky bych také rozdělila do skupiny jako Je součástí programu Skupina klikačů a Není součástí. Přece jen jsou např. GPT stránky, kde člověk denně aktivní být ani nemůže, protože tam třeba 14 dní vůbec nejsou reklamy, tam nemá smysl se hromadně registrovat.
Admin by také hlídal aktivitu členů na klikačkách, označoval by je jako neaktivní, pokud neodklikli dost reklam tak, aby se změnil jejich stav účtu na BestRefback4U od poslední aktualizace. Tam, kde by člen byl označen za neaktivní, taková klikačka by se mu nepočítala do % skupiny. Člen by na klikačce buď musel zase začít klikat (tak, aby to bylo na výdělcích z refbacku znát, tedy minimálně (pokud možno) denně všechny povinné reklamy jako Standard/Guaranteed/Fixed = aspoň ty, co jsou potřeba na získání výdělků z referralů) a nebo by si přidal další klikačku. Pokud by nereagoval, byl by za týden degradován na nižší členství.
Např. na klikačce typu Bux: Klikat nemusíte nutně úplně všechny reklamy, ale jen všechny ty, z kterých vydělává váš referrer. To bývají většinou právě ty reklamy, které jsou potřeba odklikat na získání výdělků z referralů a někdy i další. Většinou se do toho nepočítají Fixed reklamy růžové. Fixed oranžové se počítají. Ostatní reklamy jak na jaké klikačce - pokud si nejste jisti, klikejte vše.
Přesně tak, jako jednotlivci to budeme mít všichni těžké, ale jako skupina máme velkou naději, že z každé klikačky dostaneme aspoň něco. A
čím víc nás bude, tím může být více výplat a tím i vyšší výdělky.