Author Topic: Slavime 1000 clenu!  (Read 2255 times)

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Slavime 1000 clenu!
« on: October 06, 2014, 05:16:51 PM »
AKCE! 1000 bodu zdarma = 2 mesice clenstvi Partner Points zdarma! Akce plati do 12.10.2014!

Postup:
1.) Dejte Like (To se mi libi) prispevku zacinajici "Vydelavejte penize z pohodli domova!", ktery je umisten na nasi Facebookove strance
2.) Sdilejte prispevek zacinajici "Vydelavejte penize z pohodli domova!", ktery je umisten na nasi Facebookove strance. Prispevek musi byt Verejny (musime ho videt).
3.) Pridejte svuj reflink - budete tak moci ziskat referraly a my podle username v reflinku zjistime, kdo prispevek pridal, a pripiseme vam body na ucet! Vy si pak za ne muzete koupit clenstvi Partner Points v nasi Smenarne bodu (najdete pod Muj ucet).

Podminky:
- Odmena pouze 1x na 1 ucet. Bude vam pridana formou darku, ktery si vyzvednete ve vasem uctu.
- Je třeba splnit všechny 3 body: dat Like, Sdilet Verejne a Pridat reflink
- Kdo pouze bude sdilet svuj reflink na nasi Timeline, nedostane odmenu, protoze nesplnil postup! Musite sdilet nas prispevek, dat mu Like a pridat svuj reflink.

Dekujeme! Prejeme vam vsem pekne vydelky!
« Last Edit: October 06, 2014, 10:20:41 PM by Iriss »

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Slavime 1000 clenu!
« Reply #1 on: October 06, 2014, 05:28:14 PM »
Protože už dva z vás udělali úplně něco jiného, než co je potřeba pro získání odměny - sdíleli svůj reflink na naší Timeline, což je špatně - za toto odměnu nedáváme!, rozhodli jsme se vytvořit tento obrázkový návod:

Správný postup:

Přihlaste se na svůj Facebook účet.
Běžte na naši Facebookovou stránku
a u přesně tohoto příspěvku, který vidíte na obrázku:

1) Dejte To se mi líbí

Tedy klikněte na odkaz To se mi Líbí.

2) Sdílejte Veřejně a přidejte svůj Reflink

Tedy klikněte na odkaz Sdílet.

- co znamená sdílet Veřejně:

Tedy nahoře bude Na vaší Timeline a dole bude Veřejný - přesně tak, jak je to na obrázku zakroužkováno.

- co znamená přidat svůj reflink

Tedy tam, kde původně bylo Napište něco... - tam nyní zkopírujete svůj reflink.
Svůj reflink najdete na BestRefback4U pod Můj účet -> Propagační bannery.

Nakonec zmáčknete tlačítko Sdílet odkaz.

Pokud jste vše provedli přesně podle tohoto návodu, bude vám do 24h přidána odměna na účet ve formě dárku, který si vyzvednete a tím se vám odměna připíše na účet.
« Last Edit: October 06, 2014, 10:22:06 PM by Iriss »