Author Topic: Refferrals profit solutions - prodej referralů  (Read 1547 times)

Offline martymcfly

• BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
    • View Profile
Refferrals profit solutions - prodej referralů
« on: November 28, 2015, 01:59:46 PM »
No dobře to dopadlo,tudíž se podělím o zážitek ;D
Od této ´´firmy´´ jsem si objednal 5 referralů do TM za 4.6 dolarů.Stránky vypadají pěkně,všechny komenty září spokojeností,řekl jsem si nu což zkusím to také :D
Podle podmínek max. do 25 dní dostanete referály na účet,ale že vetšinou do 10 dnů tam jsou.
10,20,25 dní.A samozřejmě nic ;)Byl jsem zklamanej a po 10 dnech jsem napsal na podporu - nic.Po 25 dnech jsem přitvrdil,že si pomůžu s paypalem.Žádná odezva.
Takže na paypalu jsem požádal o vrácení peněz a po 12 dnech jsem je i dostal.
REFERRALS PROFIT SOLUTIONS -- SCAM
« Last Edit: December 01, 2015, 09:44:08 PM by Iriss »

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Refferrals profit solutions
« Reply #1 on: December 01, 2015, 09:43:48 PM »
Děkuji za info (upravila jsem Vám nadpis - pro lepší dohledání problematiky).

Plyne z toho poučení (a nám zkušenějším je to už známo), že podobné služby prodávající referraly jsou podvody. Buď jako v tomto případě je vůbec nedodají, anebo je dodají, ale jsou to podvodní referralové - byli vyrobeni adminem (bot programem), jinou IP adresu mají díky použití proxy (i to umí udělat ten bot program), obvykle odklikají (rozumějte admin použije na klikání bota) jen 1. den, a pak už nikdy.
Ještě bych zmínila, že nákup referralů tímto způsobem (také přes PTSU) je zakázán pod hrozou suspendování účtu např. na Clixsense nebo Neobux.
A to nemluvím o používání bot programu a proxy a vytváření multiúčtů! Některé klikačky za to suspendují i sponzora (tedy toho, pod kým tito podvodní referralové jsou). Na to veliký pozor!

Tyto služby pro jistotu ani nezkoušejte!