Author Topic: CashNHits - jak klikat a vydělávat  (Read 2067 times)

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
CashNHits - jak klikat a vydělávat
« on: May 07, 2014, 02:42:20 AM »
CashNHits je dalším mým tipem pro vás! Pro mě nejoblíbenější klikačka díky svým x možnostem, jak vydělávat, a díky nízkému payoutu $0.5!

Proč jsem se registrovala
Klikačka mě zaujala zejména vysokými výdělky, spoustou možností, jak vydělávat, pěkně řešenou výměnou kliků (s velmi častými a vysokými odměnami), a hlavně nízkým payoutem - na ten první dosáhnete bez problému už za 5-10 dní!

Zaregistrujte se zde: www.cashnhits.com

Jak se dá na klikačce vydělávat
Nahoře v menu klikněte na Earn Money (nebo na to jen najeďte a vyberte si z vyskakovacího menu).

PTC Ads
Typická PTC se spoustou reklam.
Verifikace kliků vícero způsoby - většinou 95% klasicky čísla (vyberte stejné číslo), někdy "vyber obrázek vzhůru nohama", někdy zadání textu.

Autosurf
To je autosurf videí, denně tu vyděláte skoro $0.1 dá se říct za nic.
Jen to pustíte kliknutím na Start Surfing modré a pak Start Surfing oranžové, otevře se nové okno, to po celou dobu surfování nesmíte zavřít!, jinak přestanete vydělávat, videa sama jedou jedno za druhým, vy nemusíte vůbec nic dělat a vyděláváte!

Video Ads
Shlížení videí.
Vyberte video, klikněte na odkaz, otevře se nové okno, nezavírejte ho!, nechte běžet oranžový proužek a až doběhne, klikněte na odkaz v oranžovém rámečku (potvrďte shlédnutí).

FB Ads
Dávání Likes (To se mi líbí) na Facebooku.
Vyberte odkaz, klikněte na něj, otevře se vám stránka v novém okně, nezavírejte ho!, nechte běžet proužek a až doběhne, klikněte na Like!, stránka se obnoví, a můžete pokračovat s dalším odkazem.
Za Likes jsou vysoké výdělky! 1 stránka je většinou za $0.0085-$0.0075, někdy až za $0.02.
Počet stránek, které můžete shlédnout za den, je omezen na určitý počet (6-8).
Vše se ale často mění (limit, výdělky, počet reklam atd.).

Complete Offers
To je klasická PTSU sekce (Paid To Sign Up - Nabídky placených registrací).
Platí vám za registraci na jiných stránkách. Většinou musíte zadat své username na té jiné stránce, pak přidat nějaký důkaz o registraci - třeba uvítací e-mail, screenshot atp., podle toho, co po vás chce zadavatel.
Je to celkem pěkný přivýdělek a těchto nabídek můžete za den splnit kolik chcete.
Odměny se připisují se zpožděním - až po té, co je odsouhlasí zadavatel.

Návod:
Klikněte na vybranou nabídku, přečtěte si instrukce (Instructions), pro registraci na stránce použijte odkaz níže (velkým modrým písmem, většinou to bývá reflink).
Nezapomeňte potvrdit verifikační e-mail, pokud to stránka vyžaduje.
Poté, co nabídku splníte, vyplňte formulář pod odkazem (Fill in the Required Details). Username (na stránce, kde jste se registrovali) a Extra information (sem vložíte důkaz o registraci - např. já vždycky vkládám znovu username na té stránce, uvítací e-mail a potom to, co po mně chce zadavatel).
Odešlete tlačítkem Submit.
Nyní čekáte, až zadavatel schválí vaši registraci. Poté se vám přičte odměna na účet.

Click Exchange
Velmi pěkná výměna kliků s addonem odměn od Latinclicks - Cool Game.
Je to klasická traffic exchange s klikáním na čísla (vyberte stejný obrázek) (8s timer/časovač).
Často se objevuje stránka s bonusem Cool Game, kde vyhráváte mix věcí - většinou 3 věci z: cash, PTC kredity, TE kredity, Banner kredity, F. Ad kredity. Kreditů se dá získat až 500 za jednu výhru! Uvidíte čísla 1 - 4 (tzv. Doors, dveře), vyberte si jedno, ukáže se vám výhra - např. Congratulations! You won $0.0001, 200 F.Ads and 100 Banner Credits.

Paid To Promote
Dostáváte zaplaceno za propagaci stránky.
Tam najděte svůj Main PTP Link - vypadá např. takto http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp&ref=Racice22. To je můj PTP reflink, zkuste si na něj kliknout.
Za kliknutí (a pokud dotyčný zůstane na stránce 8s) vyděláte určitý obnos (ten závisí na zemi, členství, doméně).
Váš PTP reflink propagujte na jiných stránkách, třeba v traffic exchange (s timerem minimálně 8s). Za jeho propagaci vyděláváte (co shlédnutí, to výdělek) a navíc můžete získat ještě referraly!
Vydělávat takhle můžete třeba celý den, není to omezeno!
Je to pěkný přivýdělek!

Propagovat lze zadarmo třeba v systémech výměnných kliků. Ne každá TE ale PTP reflink CashNHits bere, některé ho předem odmítají.
Kde lze např. PTP reflink propagovat: VastHits (za propagaci si zde i něco vyděláte) a pak to bývají TE klikaček. Nějaké info o této a dalších TE najdete na mé stránce o vydělávání na internetu v seznamu klikaček - sjeďte kousek dolů do sekce Výměna kliků.

V některá období může být PTP deaktivováno.

Referral Link a Bannery
Najdete pod Account -> Promotional Tools nebo Banners & Links.

Výplata
O výplatu můžete požádat pod odkazem Account -> Cashout.
První payout je jen $0.5 na PayPal, a pak postupně roste až na $5.
Lze vybírat i přes Payza.

Určitě tuto klikačku doporučuji, zaplaceno jsem dostala už nesčetněkrát!
Důkazy výplat zde.

Blog
Můžete si zde udělat svůj blog.
Vypadá asi nějak takhle.
Osobně se mi tenhle blog velmi líbí, je to skvělý nástroj, jak si udělat prezentační stránku všech svých klikaček i s informacemi a důkazy výplat. A hlavně to zvládne každý!
Jděte na Account -> My Blog nebo Manage Blog.
Stránku přidáte kliknutím na Add site. Vyplníte požadované údaje (hlavně Site name = jméno stránky, Site URL = odkaz na stránku = váš reflink, Banner URL = odkaz na banner). Ostatní je dobré vyplnit, vypadá to líp :) Ale nemusíte.
View Sites -> Add Proof. Zde můžete přidat důkaz výplaty - přidáte odkaz na obrázek = Proof URL, napíšete, kolik vám zaplatili = Amount Paid, a kdy vám zaplatili = Date Paid (ve formátu rok-měsíc-den - s nulami).
Váš blog najdete na adrese, která je uvedena za Your blog url is: .
Můžete ho pak inzerovat na jiných stránkách.
« Last Edit: August 16, 2014, 06:23:00 AM by Iriss »