Proč jsem se zaregistrovalaDo Cashons jsem se zaregistrovala už před lety původně proto, že to je klikačka admina jednoho fora, s kterým jsem vedla několik diskuzí. Tento admin také vyrábí addony pro klikačky - měla jsem o některé zájem, ale nakonec jsem si vše potřebné nakódovala sama.
Jako admin klikačky jsem dostala i premiové členství na jeho klikačce.
Získala jsem pocit, že klikačka bude solidní a bude vyplácet - díky přístupu jejího admina ke mně. A klikačka zatím solidní je a stále vyplácí.
RegistraceRegistrujte se zde:
www.Cashons.comNahoře v menu jsou ikonky, klikněte na
Join.
Vyplňte formulář, potvrďte aktivační e-mail.
PřihlášeníPřihlašuje se netradičně zadáním username i mailu a hesla a opsáním kódu.
Statistiky účtu najdete pod odkazem nahoře v menu
Account.
Váš reflink najdete pod odkazem
Promote (Account -> Promote).
Za přihlášení dostáváte
Daily Login Bonus (0.001 Cash, 20 Popup Credits, 50 Banner Credits).
KlikáníKlikněte na odkaz
Earning Area.
Klikačka má Paid To Click Ads (normální PTC, klikací reklamy) a Paid To Surf Ads (to je něco jako manual surf v traffic exchange, tady ale za peníze).
Oboje lze klikat každý den.
Paid To Click AdsPTC jsou řešeny netradičně formou manual surfu, což je výhoda, nemusíte pokaždé zavírat okno, klikáte jen na správné obrázky, další stránky se načítají ve stejném okně.
Stránky mají různou hodnotu a jsou na různý čas.
Pozor: Musíte vždy odkliknout aspoň 10 reklam v této sekci, abyste získali zítřejší výdělky z vašich referralů!
Postup: Po kliknutí na Paid To Click Ads se otevře nové okno a běží čas. Nechte čas doběhnout do 0, pak se objeví obrázky, vyberte ten správný (správný obrázek je ten, co je stejný jako ten za nápisem Click) a klikněte na něj. Pokud se trefíte na správný obrázek, načte se ve stejném okně další reklama a zase běží čas, pak se objeví obrázky, odkliknete ten správný a tak pořád dál, než proklikáte všechny reklamy.
Běží čas:
Pak se objeví obrázky:
Na tento obrázek kliknete:
Paid To Surf AdsTyto stránky se klikají stejně jako ty v PTC sekci, ale každá stránka je za $0.0001 a je na 5s.
Mají aktivní hru
Reward Zone - občas, náhodně, se hra objeví v průběhu surfování a vy si zvolíte jednu ze 4 možností - můžete vyhrát cash + Paid To Surf kredity, cash, Paid To Surf kredity a nebo nic.
K čemu jsou Paid To Surf kredity - můžete si za ně vložit vlastní inzerci na klikačku zadarmo (pod Manage Ads).
CGridIkona nahoře v menu CGrid, takový dolar.
Toto je hra Grid, můžete tu denně vyhrát až $1.
Vidíte tam mnoho políček. Vyberte si jakékoliv políčko, klikněte na něj a nechte doběhnout proužek. Až proužek doběhne, dozvíte se, zda jste vyhráli nebo ne.
Máte 40 pokusů každý den.
Paid To PromoteMusím se ještě zmínit o PTP. V Account -> Promote najdete svůj PTP reflink za nápisem Paid To Promote. Můj PTP reflink je např.
http://www.cashons.com/index.php?view=ptp&ref=Iriss, můžete si ho vyzkoušet.
Po kliknutí na takovýto PTP reflink jeho majitel získá cash $0.0001 za unikátního návštěvníka za 24h. A navíc pokud se poté do klikačky zaregistruje, vy ho získáte jako svého referrala!
Doporučuji - pokud klikáte na nějaké klikačce ve výměně kliků nebo přímo v traffic exchange systémech - inzerujte tento PTP reflink, dá se tím vydělat celkem hodně - vlastně tak můžete vydělávat neomezeně celý den.
VýplataO výplatu požádáte pod Account ->
Cashout.
Vyberte peněženku (např. PayPal).
Vyplňte svůj účet na peněžence a zadejte PIN (ten jste zadávali při registraci na klikačku, pokud jste ho zapomněli, lze obnovit přes odkaz Forgot PIN). Potvrďte tlačítkem.
První payout na PayPal je $1.01 a zajímavostí na této klikačce je, že se u dalších výplat payout snižuje až na $0.6!
Payza začíná na $1.05 a naopak se zvyšuje až na $1.25.
Výplatu byste měli obdržet do týdne od požádání.
Pokud byste měli ještě nějaké dotazy k této klikačce, klidně se ptejte zde pod článkem!