O výplatu můžete požádat, až dosáhnete na účtu výplatního minima
$1.5. Potom se objeví (pod Můj účet -> Statistiky) vedle stavu účtu odkaz
Vyplatit. Ten odkazuje na Můj účet -> Výplata.
Jak požádat o výplatu:Běžte na
Můj účet -> Výplata.
Ukážeme si postup pro výběr výplaty na
PayPal. Výběr na ostatní peněženky je totožný.
Výběr peněz na PayPalV řádku PayPal buď vidíte váš e-mail na PayPalu (pokud jste ho už dříve zadali) nebo tam vidíte odkaz
Přidat účet (pokud jste účet ještě nezadávali).
Pokud účet zadaný ještě nemáte, klikněte na
Přidat účet.
Do kolonky tam zadejte váš PayPal účet (tedy e-mail, s kterým se přihlašujete na PayPal, slouží jako přihlašovací jméno) a zmáčkněte
Uložit.
Raději si zadaný e-mail dvakrát zkontrolujte, protože pokud bude špatně a my pošleme peníze na špatnou adresu, podruhé vám je už posílat nebudeme.
Jakmile je účet uložen, v řádku PayPal klikněte na tlačítko
Požádat.
Pak uvidíte shrnutí žádosti a můžete ještě upravit, kolik přesně chcete požádat. Předpokládáme, že budete žádat vše, tato hodnota tam bude již předvyplněná.
Zmáčkněte tlačítko
Požádat.
Nyní už je vše na nás, peníze vám pošleme na váš PayPal účet, a pak označíme žádost jako vyplacenou.
Poté bude potřeba
nahrát důkaz výplaty na naše stránky.
Pokud důkaz nenahrajete, nebudete moci obdržet další výplatu.
Jak vytvořit důkaz výplatyPřihlašte se na svůj PayPal účet (pokud to tam bude vyžadovat přijmutí platby, pak ji přijměte), rozklikněte došlou výplatu kliknutím na Details.
Nyní pořiďte obrázek obrazovky, tzv. screenshot.
Dá se to udělat klávesou Print Screen, nebo programem, třeba ScreenHunter je na to dobrý.
ScreenHunter lze stáhnout zde.
Potom doporučujeme obrázek otevřít v Malování (Start -> Všechny Programy -> Příslušenství -> Malování), oříznout nedůležité věci kolem tak, aby zůstaly jen informace o platbě.
Dále ještě
zamažte/vygumujte Transaction ID a váš e-mail (kvůli bezpečnosti).
Uložte obrázek.
Jak by měl vypadat důkaz výplaty - vzor:
Jak a kam nahrát důkaz výplatyObrázek nahrajte zde:
Můj účet->Výplata, bude tam tlačítko Nahrát pod Důkaz výplaty v tabulce.
My potom důkaz výplaty schválíme (pokud bude správný), a poté ho budou moci vidět i ostatní lidé. Pomůže nám to k větší důvěryhodnosti naší stránky.
Pokud byste nezvládli úpravu obrázku, můžete ho nahrát i neupravený, my ho upravíme. Ale raději nás kontaktujte a my vás to naučíme - projdeme spolu celý postup krok za krokem - lze mě kontaktovat např. na Skype (bestaurora4u).