Naopak, zjišťovat byste to měl, protože vlastně obviňujete klikačku z bezdůvodného odebrání. Stěžovat si umí každý a házet vinu na jiné, ale kolikrát se zjistí, že to je chyba samotného člověka, že klikačce nerozumí, že se překoukl, že si nepřečetl Podmínky, novinky apod.
Ideální postup: Napište na jejich podporu a nascreenujte jejich vyjádření. Nascreenujte Vaši historii. Vše vložte sem. Pak budou jasné důkazy o tom, co se přesně stalo a jak se k tomu klikačka postavila. Jinak je to pohádka typu "jedna baba povídala" a každému to bude fuk. To ostatně může napsat každý bez důkazů. Tím klikačku nebráním, ale takových už bylo, a pak se ukázalo úplně něco jiného.
Na druhou stranu já s nimi řeším chybějící přímé referraly od 19.4. do 28.4. a chybějící výdělky za výhru itemu z WarGridu (ze stejného období), který násobí výdělky z DR.
Chybějící referraly prý nepřipisují, i když jsem jim dala seznam (rozhodnutí respektuji, i když mohli být vstřícnější). Výdělky z itemu se stále řeší (už týden).
Koncem dubna dělali na klikačce docela velké změny a vypadá to, že tam díky tomu mají celkem bordel. Takže to chce hned dotaz na podporu a ať se tím zabývají.
Já osobně jsem ráda, že platí a platí dobře, takže se nestresuji. Zeptám se, nechám si odpovědět, a jakkoli se rozhodnou, respektuji to. Jen ráda vím, proč jsou některé věci tak či onak (když tak být nemají) a zda jdou řešit.
Další možnost, jak se Vám něco mohlo ztratit, je "hacknutí" Vašeho účtu. Pokud máte všude stejná nebo podobná nebo příliš jednoduchá hesla nebo nedbáte na bezpečnost, je to klidně možné.
Pokud nehodláte nikdy nic řešit, pak se na klikačky rovnou vykašlete. Těch problémů ještě bude ...
Pokud takto s každou skončíte, pak to nemá žádný smysl ani jako zábava. Leda byste se bavil tím, jak klikáte a pak jim při prvním problému vše necháte...
Pokud Vás baví jen to klikání, doporučuji klikat aurory (klikačky běžící na skriptu Aurora), na některých jsou spousty (někdy i stovky) reklam, to budete mít celé dny co dělat a většinou platí - jedna spolehlivá a platící např.
CashCamel a má nulové výplatní minimum (doporučuje se vybírat alespoň $0.02 kvůli poplatku $0.01 a vybrat můžete už první den!).
Registrace kliknutím na banner a dáváme na ni refback:
A nebo výměny kliků - tam je spousta soutěží a je to i zábavné, i když za to mnohdy nemáte nic než kredity na reklamu, hezky zpracovaná a zábavná je zejména např.
TrafficSwirl. Má spoustu odměn za denní, týdenní, měsíční přihlášení a za surfování, každý den jsou jiné hry/soutěže a snad v pátek jsou všechny hry/soutěže najednou. Dají se tam získávat i peníze, ale bez členství to půjde celkem pomalu. Vlastníkem je spolehlivý admin.
Registrace kliknutím na banner:
Děkuji.