Author Topic: Neobux a rentování refů - žádný výdělek se nepřipisuje  (Read 1608 times)

Offline NetZisk.cz

• BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
    • View Profile
Zdravím,

jsem v klikačkách nový a nyní si nevím rady s rentováním refů na Neobux, resp. mi nevychází počty. Na Neobux jsem zatím vydělal celkem $5,739 a z toho jsem investoval celkem $2,81 (13 refů + 3 recyklace). Jak je vidět na screenu, tito refové klikli 393x, což dělá výdělek z rentovaných refů $1,965 (393 * 0,005). Jestli jsem vše dobře pochopil, měl bych nyní mít vyděláno $4,894, jenže mám jen $2,929, což odpovídá $5,739 (celkový výdělek za mé působení v Neobux) mínus investice $2,81. Z toho tedy vyplývá, že na rentování jsem nevydělal ani cent, i když refové klikají. Co dělám špatně? Klikám každý den. Výdělky z refů se nějak připisují do Main Balance třeba jednou za měsíc? Nebo je chyba v systému a mám napsat na Neobux? Děkuji za rady.

Offline Iriss

• Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Neobux a rentování refů - žádný výdělek se nepřipisuje
« Reply #1 on: April 10, 2015, 07:23:39 AM »
Dobrý den.

Na těch prvních RR koupených na 30 dní pochybuji, že vyděláte. Vydělává se až tehdy, kdy je začnete prodlužovat o 240 dní (když máte dobré AVG, tak stačí i 150) a doporučuji využít akcí a slev (bývají tak 1x za 2-3 měsíce, hodně ušetříte = více vyděláte).
Také pokud to myslíte s rentováním a vyděláváním vážně, doporučuji zakoupit Golden členství (2x větší výdělky z RR), tedy až budete mít takový počet RR, aby se to vyplatilo (200-300, já kupovala z nedočkavosti už při 100 a ze svého :) ). Klikačky nerady dávají na RR vydělat Standard členům a spíš se soustředí na ty, kdo si zakoupí členství a čím lepší členství, tím větší výdělky. Proto se Standard členstvím ty výdělky nebudou příliš vysoké, jako Standard člen opravdu nečekejte nějaké zázračné výdělky, budete přinejlepším lehce nad BEP. Spíš je to jen cesta, jak se pomalu dostat ke Golden, to by měl být Váš první cíl.

A používejte body. Dá se za ně recyklovat i prodlužovat, také to něco ušetří. Tedy pokud je nešetříte na koupi členství.

Také je dobré využívat recyklaci zdarma po 14ti dnech neaktivity RR.
« Last Edit: April 10, 2015, 07:29:20 AM by Iriss »